feltration.dk

Hvad Koster Et Jagttegn?

Skrevet d. 08. June 2020
canva.com

At tage et jagttegn tager både tid og penge, men helt præcist hvor meget et jagttegn koster kan svinge lidt.

Der findes nemlig forskellige måder du kan tage et jagttegn på, hvor du enten kan tage det som aftenkursus, weekendkursus eller i hverdagene.

Her svinger priserne mellem omkring 1800-3000 kr. Det er dog ofte at aftenkursus måden er den billigste.

Udover denne pris skal du som regelt også betale for bogen til jagttegn som koster omkring 400 kr.

Hvordan tager man et jagttegn?

For at tage et jagttegn skal du melde dig til et jagttegnskursus i dit område og følge den rette undervisning samt praktiske øvelser.

Der findes mange forskellige former for jagttegn, og der er både institutioner som udsteder jagttegn som hovedaktivitet, men også private personer som har tilladelse til at udføre undervisning.

Undervisningen består typisk af en række teoretiske oplysninger, samt kendskab til våben, skydning og selvfølgelig jagtloven.

Under selve undervisningen bruges typisk bogen omkring jagttegn, som har til formål at oplyse omkring alt det vigtige du bør vide omkring jagt.

Som afsluttende prøve skal du både igennem en teoretisk samt en praktisk prøve som skal udføres til et bestemt niveau for at du kan få dit jagttegn.

Hvis alt går godt får du dit jagttegn, og kan begynde at jage i de forskellige jagtsæsoner.

Tak for støtten

Tak til avXperten for deres støtte til dette indlæg. Se deres store udvalg af blæsere lige her: https://www.avxperten.dk/ventilator/

Næste indlæg
En ræv er god til at tilpasse sig en lang række forhold. En af grundende hertil er, at en ræv absolut ikke er kræsen. En ræv er hovedsageligt kødædende, men har ikke noget problem med at spise frugter og andet grønt, som…