feltration.dk

Hvad Spiser En Ræv?

Skrevet d. 18. June 2020
Canva.com

En ræv er god til at tilpasse sig en lang række forhold. En af grundende hertil er, at en ræv absolut ikke er kræsen. En ræv er hovedsageligt kødædende, men har ikke noget problem med at spise frugter og andet grønt, som for eksempel bær og andet, den kan finde i naturen. 

Ikke nok med at en ræv hovedsageligt er kødædende, og derved et rovdyr, spiser den også ådsler. Ådsler er betegnelsen for andre døde dyr, der måske allerede er gået i forrådnelse. 

De fleste tænker nok den røde ræv som et dyr, der hører til ude i skoven, og det gør den oprindeligt også. Men grundet rævens utrolige tilpasningsevne, er den gået hen blevet et almindeligt syn i bybilledet. I byerne lever ræven hovedsageligt af mus og madaffald. Ikke engang ved højlys dag er ræven et sjældent syn i de danske storbyer. Dog jager ræven som oftest om natten. Her går den på jagt efter føde i skraldespande, for at finde eventuelle madrester.

Rævene slår sig, som oftest, ned i kolonihaver, stor haver, eller graver sig ned under terrasser eller udehuse. En hanræv vejer op til 8 kg., hvor en hunræv vejer mellem 6-7 kg., og er omkring 110 cm. fra halespids til snude. Dette gør det nemt for en ræv at slå sig ned på trang plads, da den ikke fylder meget. 

Tak til Illums Bolighus

Tak til Illums Bolighus for deres støtte til dette indlæg. Se deres enorme udvalg af produkter fra Kitchenaid, eller utallige andre velkendte mærker. 

Næste indlæg
At tage et jagttegn tager både tid og penge, men helt præcist hvor meget et jagttegn koster kan svinge lidt. Der findes nemlig forskellige måder du kan tage et jagttegn på, hvor du enten kan tage det som aftenkursus, we…