feltration.dk

Hvordan Booker Jeg Et Shelter?

Skrevet d. 21. August 2020
Pixabay

Shelters i den danske natur er blevet mere og mere udbredt. Især muligheden for at overnatte i det fri, er noget, som danskerne for alvor har taget til sig med de forskellige shelters, der efterhånden er at finde i alle landsdele.

Det kan dog være lidt svært at finde ud af, hvordan man booker et shelter, hvis man gerne vil have et sted at overnatte på sin ferie. Her får du en guide til, hvordan du booker et shelter i netop det område, hvor du ønsker et shelter at overnatte i.

Sådan booker du et shelter

Der er flere måder, hvorpå du kan booke et shelter til at overnatte i. I bund og grund kommer det an på, hvem der ejer det pågældende shelter. Det er nemlig ikke alle shelters, der kan lejes af privatpersoner, da enkelte er forbeholdt skoler, institutioner og spejdere. 

Gode oversigter over shelters savnes lidt, men du kan via Naturstyrelsen.dk finde et kort og en oversigt over de shelters, der kan bookes igennem Naturstyrelsen. Det er dog ikke alle, der kan bookes af private her.

Hvis du kender til et shelter, som du gerne vil booke, så er bedste råd, at du kontakter borgerservice i den kommune, hvor shelteret ligger. De kan guide dig til, hvem du skal have fat i, hvis du ikke kan booke det direkte via dem.

Hvis det ikke er via det kommunale system, at du skal booke et shelter, så er der stor chance for, at det så er via en af de lokale spejdertropper, at du skal booke det, da de står for en række af de shelters, som kommunen ikke står for.

Tak for støtten

Vi takker avXperten for deres støtte til dette indlæg. Find en smart laminator til kontoret, eller måske et nyt gamer headset og tastatur til dit gamer-setup, alt sammen på avXpertens store webshop med tusindvis af smarte elektroniske varer.

Næste indlæg