feltration.dk

Hvad Er En Tarp - Vi Forklarer Udtrykket Her!

Skrevet d. 19. June 2020
Uwe Mücke fra Pixabay

Har du også forelsket dig i Alene i vildmarken, eller "Alone" som det hedder i USA. Det har været sendt i stor stil på DR og vi tror det er en serie af programmer der vil vende tilbage år efter år, ligenu søger DR faktisk deltagere til næste program af den danske version i Alene i Vildmarken. I næste programserie har vi hørt at det er parvis der skal afsted.

Men du har hørt ordet "en tarp" og vil gerne have det forklaret. Så derfor har vi lavet en lille quickguide, hvis du ikke kan huske det.

Hvad er en Tarp?

En tarp er faktisk blot det engelsk eller amerikanske ord for en presenning. Af en eller anden grund bruger alle deltagerne i alene i vildmarken hellere ordet tarp, end presenning og vi vurderer at det er fordi vi som danskere, mere og mere læner os op af USA på godt og ondt.

Især vildmarksfolk kan have en forelskelse i det amerikanske, hvor det at leve i det fri, er KÆMPE stort. 

Hvad vil du sige, hopper du med over i den engelsk-sprogede grøft og siger tarp? eller er du mere dansk og gammeldags og siger presenning.

Vi vurderer at presenning også er et ord der bruges af f.eks håndværkere og det's lign. til når der skal ombygges under regnvejr osv. men når vi snakker om en tarp, så isolerer vi det til det danske vildmarksfolk. Hvad tænker du?

Billig Fitness

Afslutningsvis vil vi gerne sende et stort tak til Billig Fitness, der via støtte har gjort udarbejdelsen af denne artikel til en mulighed. Billig Fitness sælger træningsudstyr i høj kvalitet, på deres tilhørnede webshops, i hele Skandinavien.

Har du svært ved at få dækket dit proteinbehov, når du er på overlevelsestur? eller skal du have nogle gode proteinrige snacks med i rygsækken? Så kan du eksempelvis finde et stort udvalg af Nutramino eller andet kosttilskud på deres hjemmeside også.

Næste indlæg
En vandrestøvle kan være god til nogle ting, og samtidig horrible til andre formål. Der er flere forskellige behov at tænke over, når du skal vælge vandrestøvler. Vi har samlet tre gode råd til, hvad du skal tænke over, …
Der er faktisk flere muligheder for at tage ud og overnatte gratis i naturen, end de fleste går rundt og tror. Du må overnatte i skovbunden på alle naturstyrelsens arealer, hvis du undgår at beskadige naturen. Naturstyr…
Trangia er en form for udendørs komfur. Trangia er faktisk et svensk brand, der lavet løsninger til madlavning i det fri. Da det har eksisteret siden 1925, er det blevet synonym med den lille gasbrænder og tilhørende gry…